Best of Arcade Games
0 Reviews | Review toevoegen

Speel de grootste amusementshal spellen op de DS: FLIPPER, BRICK-BREAKER, TETRAMINOS (Tetris®-like), LABYRINTH (Pac-man® like)

Verzendkosten

€ 3,45 

Standaard levertijd

1 - 2 werkdagen

€ 17,95
Prijs per 

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Best of Arcade Games | Nintendo DS (3DS)

Used 100% garantie, nu op voorraad bij Replay Games.nl
 

  • In onze webshop vind je nog veel meer leuke DS games!

____________________________________________________________________

Best of Arcade Games pakt een viertal klassieke arcadegames en stopt ze in een nieuw jasje. Flipper is, zoals de naam al doet vermoeden, een flipperkastspel. Brick-Breaker is gebaseerd op Arkanoid. De speler kan een paddel naar links en naar rechts verschuiven. Hiermee moet hij een bal steeds weer het veld in kaatsen. Het doel is om alle bakstenen in de verschillende velden te vernielen door ze te raken met de bal.

Tetraminos is gebaseerd op het zeer bekende en populaire puzzelspel Tetris. Vanaf de bovenkant van het scherm vallen blokken van verschillende vormen naar beneden. De speler kan ze draaien en naar links en rechts bewegen. Het doel is om de blokken in elkaar te schuiven en daarbij zo min mogelijk gaten te laten vallen. Tot slot is Labyrinth gebaseerd op Pac-Man. Eet alle pillen in een doolhof op en ontwijk de spookjes.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten