Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
5 x GameBoy batterij / CR2025 / Interne Batterij / Save Batterij ( Pokemon Crystal, Gold, Silver e.d. ) (NIEUW!)
0 Reviews | Review toevoegen

Dit is een vervangende batterij (CR2025) voor GameBoy (Classic, en Color) spellen. Het mooie aan dit product is dat er al soldeerbare puntjes op zijn gelast.

Verzendkosten

€ 1,95 

€ 13,75
€ 12,50
Prijs per stuk

Voorraad : 5

Aantal: 
Bestellen

In GameBoy Classic en GameBoy Color spellen zoals o.a. Pokémon, of Donkey Kong zit een klein batterijtje. Deze batterijen zorgen ervoor dat het spel kan worden opgeslagen en dat een eventuele klok in het spel werkt. De batterijen gaan zo'n 10 jaar mee. Gezien veel games al meer dan 10 jaar geleden gemaakt zijn raken deze batterijen nu op, bij de ene game eerder dan bij de andere. Hierdoor kun je je spel dus niet meer opslaan.

Dit is een vervangende batterij voor GameBoy (Classic en Color) spellen. Het mooie aan dit product is dat er al soldeerbare puntjes op zijn gelast. Dit is handig omdat een batterij normaal gesproken niet zomaar ergens aan vast te solderen is.

Deze CR2025 save batterij zit o.a. in de volgende GameBoy games.

  • Pokemon Blue
  • Pokemon Red
  • Pokemon Silver
  • Pokemon Gold
  • Pokemon Crystal
Liever niet zelf solderen?
Kies er dan voor om de batterij vakkundig door ons te laten vervangen!
Dat kan via onze batterij vervang service

In de Gameboy Advance spellen zit een andere batterij (CR1616), deze bieden wij ook aan, bestel ze hier,


Let op: Om een GameBoy Cartridge open te maken heb je een 3.8 mm security bit of gamebit nodig, deze is bij ons te bestellen. Het is ook mogelijk om eigen gereedschap te maken, hierover staan online genoeg artikelen.

Let op: We geven geen garantie op defecten die je zelf hebt veroorzaakt aan je GameBoy Game bij het vervangen van de batterij. Als je verstandig te werk gaat gaat het nooit mis.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten