Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
5x Save Batterij CR2032 voor N64, SNES, NES games (NIEUW!)
5x Save Batterij CR2032 voor N64, SNES, NES games (NIEUW!)
0 Reviews | Review toevoegen

Dit is een vervangende batterij (CR2032) voor NES, SNES en N64 spellen. Het mooie aan dit product is dat er al soldeerbare puntjes op zijn gelast.

Verzendkosten

€ 1,95 

€ 19,75
€ 17,95
Prijs per stuk

Voorraad : 5

Aantal: 
Bestellen

Dit is een vervangende save batterij voor NES, SNES, N64 spellen

In sommige NES, Nintendo 64 en Super Nintendo games zit een klein batterijtje. Deze batterijen zorgen ervoor dat het spel kan worden opgeslagen en dat een eventuele klok in het spel werkt. De batterijen gaan zo'n 10 jaar mee. Gezien veel games al meer dan 10 jaar geleden gemaakt zijn raken deze batterijen nu op, bij de ene game eerder dan bij de andere. Hierdoor kun je je spel dus niet meer opslaan.

Het mooie aan dit product is dat er al soldeerbare puntjes op zijn gelast. Dit is handig omdat een batterij normaal gesproken niet zomaar ergens aan vast te solderen is.

Let op: Om een SNES of N64 Cartridge open te maken heb je een 3.8 mm security bit of gamebit nodig, deze is bij ons te bestellen. Het is ook mogelijk om eigen gereedschap te maken, hierover staan online genoeg artikelen.

Let op: We geven geen garantie op defecten die je zelf hebt veroorzaakt aan je console of game bij het vervangen van de batterij. Als je verstandig te werk gaat gaat het nooit mis.

Liever niet zelf solderen?
Kies er dan voor om de batterij vakkundig door ons te laten vervangen!
Dat kan via onze batterij vervang service

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten