Pokémon Ranger: Shadows of Almia
0 Reviews | Review toevoegen

Word een Top Ranger en bescherm honderden verschillende Pokémon-soorten tegen een sinister bedrijf in Pokémon Ranger: Shadows of Almia.

Verzendkosten

€ 3,15 

Standaard levertijd

1 - 2 werkdagen

€ 29,95
Prijs per 

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Pokémon Ranger: Shadows of Almia (NDS)
2e hands, nu op voorraad bij ReplayGames.nl
Deze en vele andere games vind je in onze webwinkel.
Alleen originele Nintendo spellen, dus geen import, namaak of kopieën!
____________________________________________________________________

In de tweede Pokémon Ranger-reeks speel je weer als een mannelijke of vrouwelijke Pokémon Ranger. Je kunt Pokémon vangen door cirkels om ze heen te tekenen met je stylus. Pokémon die je hebt gevangen staan je later bij in je avontuur en hun specifieke kwaliteiten zijn te gebruiken om bijvoorbeeld obstakels op te ruimen om verder te komen in het verhaal.

Als Pokémon Ranger is het de bedoeling uiteindelijk de beste in je vak te worden. Dit doe je door missies te voltooien, die bestaan uit het blussen van branden, het redden van mensen in nood en het ophalen en rondbrengen van speciale postpakketten. In dit tweede avontuur doe je dit allemaal in het gebied Almia, vol met oceanen, bossen, woestijnen en nog veel meer. Het gebied herbergt Pokémon uit zowel Pokémon Diamond als Pokémon Pearl.

Doosje, handleiding: Nederlandstalig

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.