24 The Game
24 The Game
0 Reviews | Review toevoegen

De gelauwerde televisieshow van Fox is alweer toe aan het vierde seizoen. Ondertussen kent iedereen personages als Jack en Kim Bauer, president Palmer en Tony Almeida.

Verzendkosten

€ 3,45 

Standaard levertijd

1 á 2 werkdagen

€ 3,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

24 The Game (PS2) - 2e  hands, nu op voorraad bij ReplayGames.nl
Deze en vele andere games vind je in onze webwinkel.
____________________________________________________________________

De gelauwerde televisieshow van Fox is alweer toe aan het vierde seizoen. Ondertussen kent iedereen personages als Jack en Kim Bauer, president Palmer en Tony Almeida. De intense strijd tegen terrorisme uit de televisieserie komt nu ook naar de PlayStation 2, met nog eens 24 uren uit het leven van Jack Bauer.

De game speelt in 2003 en dicht het gat tussen het tweede en derde seizoen van de tv-show. 24: The Game geeft meer inzicht in de wereld van de Los Angeles Counter Terrorism Unit (C.T.U.). Hoe herstelde president Palmer van de aanslag op zijn leven? Wanneer sloot Kim zich aan bij de C.T.U? Al deze vragen worden beantwoord als Jack opnieuw 24 uur de tijd krijgt om de wereld te redden.

24: The Game is ontwikkeld in samenwerking met Fox Television. Voor de game werden de stemmen (en uiterlijke kenmerken) gebruikt van Kiefer Sutherland, Elisha Cuthbert, Dennis Haysbert en vele anderen. Jij bent Jack Bauer, die opnieuw in 24 uur tijd een grote terroristische aanslag te voorkomen. Het spel biedt een spannende mix van onderzoeken, schieten, puzzels oplossen en vooral actie. 24: The Game biedt zoveel ervaringen dat ze nauwelijks in één dag zijn te vangen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten