The Shield
0 Reviews | Review toevoegen

The Shield is een actiespel dat het gevoel en de authenticiteit van de zeer populaire gelijknamige politieserie wil evenaren. In deze game speel je met detective Vic Mackey en zijn team.

Verzendkosten

€ 3,45 

Standaard levertijd

1 á 2 werkdagen

€ 7,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

The Shield The Game (PS2) - 2e  hands, nu op voorraad bij ReplayGames.nl
Deze en vele andere games vind je in onze webwinkel.
____________________________________________________________________

The Shield is een actiespel dat het gevoel en de authenticiteit van de zeer populaire gelijknamige politieserie wil evenaren. In deze game speel je met detective Vic Mackey en zijn team in een nieuw gevecht tegen criminaliteit in de onderwereld van Farmington. Je bevindt je in het grijze gebied van de wet en moet onconventionele politietactieken toepassen in een strijd waarin het steeds onduidelijker wordt hoe ver je kunt gaan.

Deze game kan gezien worden als een verdwenen aflevering uit de serie. The Shield is dan ook gemaakt in samenwerking met de makers en schrijvers van de Tv-serie. De gameplay is een combinatie van vuurgevechten, handgevechten en sluipwerk. Ook kun je twijfelachtige acties uitvoeren zoals mensen te grazen nemen met brute kracht, kun je mensen omkopen en belastend bewijsmateriaal plaatsen. Je zult hierbij echter wel moeten zorgen dat Interne Zaken je niet op het spoor komt.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten