Sonic Colours
Reviews | Review toevoegen

Volg Sonic op Wii terwijl de kleur op zijn wangen terugkeert in een levendig nieuw avontuur, waarin de klassieke Sonic the Hedgehog-gameplay wordt gecombineerd met geweldige nieuwe mogelijkheden.

Verzendkosten

€ 3,15 

€ 12,95
€ 9,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Sonic Colours (Wii) - 2e  hands, nu op voorraad bij ReplayGames.nl
Deze en vele andere games vind je in onze webwinkel.
Alleen originele Nintendo spellen, dus geen import, namaak of kopieën!

Zonder handleiding = met € 3,- korting
____________________________________________________________________

Sonic moet het weer eens opnemen tegen Dr. Eggman. Eggman heeft in een baan om de planeet van Sonic een gigantisch ruimtepretpark gebouwd, maar het is niet allemaal wat het lijkt. De slechterik heeft namelijk een buitenaards volk ontvoerd en gebruikt hun kleurrijke energie om zijn gemene plannetje uit te kunnen voeren. Zoals altijd gaat Sonic zo hard mogelijk rennen om Eggman een halt toe te roepen en de kleurrijke Wisps te redden.

Sonic Colours bevat diverse bekende elementen uit Sonic-games. Snelheid staat dan ook centraal. Ondertussen zijn er diverse nieuwe power-ups te vinden dankzij de Wisps. Zo is het mogelijk om als een boormachine door de grond te boren. Dit gebeurt natuurlijk in een hoog tempo, zoals we dat van Sonic gewend zijn. Daarnaast kan je door een level stuiteren of als een vuurbal worden afgeschoten.

De Nintendo Wii-versie van Sonic Colours biedt een mix van twee- en driedimensionale beelden. Hierbij draait de camera vanuit een zijaanzicht naar een camera in de rug van Sonic. Deze wisseling vindt plaats op momenten dat het handig is, waardoor het niet snel gebeurt dat je als spelers in de war raakt.

Houd je hoofd er wel goed bij, want Sonic gaat razendsnel!

Leeftijdsclassificatie: 3+
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews