Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Weetjes over de Nintendo Wii

De Wii spelconsole:

De Wii is door Nintendo uitgebracht in 2006. Het is dan de vijfde door Nintendo uitgebrachte spelcomputer. De Wii was de opvolger van de GameCube. De naam Wii staat voor het Engelse woord "we" wat wij in het Nederlands betekent.

Met dit systeem kun je games spelen door middel van bewegingsbesturing, hierdoor is het erg populair onder zowel Nintendo-fans, als onder mensen die oorspronkelijk geen videogames speelden. 

De Wii console is bij uitstek een spelcomputer om mee te bewegen met spellen zoals; Wii Sports, Fit, Play en de Just Dance games voor volwassenen en kids!


De Nintendo Wii spellen:

Er zijn ruim 1000 spellen uitgebracht. Waaronder de populaire toppers; Super Mario Galaxy, The Legend of Zelda: Twilight Princess, Super Smash Bros Brawl, Mario Kart Wii, Donkey Kong Country Returns, Mario & Sonic op de Olympische Spelen, Mario Party 8, New Super Mario Bros Wii en nog vele andere.Wii-games
Wii games

Nintendo Wii Games!

Bij Replay Games vind je een ruim assortiment Nintendo Wii games, we hebben ruim 125 verschillende titels! Met regelmaat wordt het aanbod uitgebreid, aangepast.

Ben jij op zoek naar Nintendo Wii Spellen?

Goed idee! Met de Wii spellen haal je fun in huis voor een aantrekkelijke prijs!

Bij ons vind je een keur aan spannende en leuke spellen die jij met je Wii kunt spelen. Bij de Nintendo Wii spellen vind je talloze soorten en genres, van puzzel, racegames en avontuurgames. De Wii spellen zijn ook te spelen op de Wii-U

Op de eerste versies van de Wii kun je ook GameCube Games spelen, en gewoon met de oude vertrouwde GameCube Controllers!


Laatst bekeken producten