Games - Nintendo Wii

Ben jij op zoek naar Nintendo Wii Games? Bij ons vind je een keur aan spannende en leuke spellen die jij met je Wii kunt spelen. Bij de Nintendo Wii games vind je talloze soorten en genres, van puzzel, racegames en avontuurgames. De Wii spellen zijn ook te spelen op de Wii-U

Bezig met laden...
Dragon Quest Swords
Dragon Quest Swords: The Masked Wii. In een stadje aan de voet van het Avalonia-kasteel leeft een jonge man samen met zijn vader een rustig leventje.
€ 11,95
Per stuk
 
FaceBreaker K.O. Party
FaceBreaker is een zeer onrealistische, humoristische boksgame. Het spel heeft een tekenfilmstijl en een aantal komische arrogante personages met enorme ego's.
€ 5,95
Per stuk
 
Family Trainer
Family Trainer
€ 7,95
Per stuk
 
Fifa 09 All-Play
Aantal spelers: 1 Leeftijdsclassificatie: 3+ FIFA 09 All-Play is de terugkerende FIFA-serie, maar voor de Wii met speciale functionaliteit. Zo kent het de All-Play-functie waarbij je met acht t...
€ 4,95
Per stuk
 
Final Fantasy Crystal Chronicles ..
In Final Fantasy Crystal Chronicles vind je het soort meeslepende gameplay dat zo kenmerkend is voor de serie, gecombineerd met spectaculaire realtime-gevechten.
€ 29,95
Per stuk
 
Final Fantasy Crystal Chronicles ..
Na eeuwenlange rust en vrede is het niet zo vreemd dat de burgers van het koninkrijk Lilty het mysterieuze Crystal Bearers-ras (kristaldragers) met argusogen bekijken.
€ 24,95
Per stuk
 
In de Ban van de Ring Aragorn's A..
In de Ban van de Ring Aragorn's Avontuur
€ 11,95
Per stuk
 
Iron Man
Nieuw in SEAL
€ 11,95
Per stuk
 
Karts Buggys Offroad Exteme (Seal..
Race met allerlei kart buggy's door verschillende gebieden; van woestijn tot rotsgebieden.
€ 12,95
Per stuk
 
Legend of the Dragon
Legend of the Dragon (Wii) - 2e hands, nu op voorraad bij ReplayGames.nl Deze en vele andere games vind je in onze webwinkel. Alleen originele Nintendo spellen, dus geen import, namaak of kopie&e...
€ 5,95
Per stuk
 
Lego Batman the Videogame
Een erg leuk multiplayer avontuur in een Batman wereld van Lego.
€ 14,95
Per stuk
 
Link's Crosbow Training
Link's Crossbow Training Keer terug naar Hyrule om met je kruisboog te oefenen in Link's Crossbow Training voor de Wii.
€ 9,95
Per stuk
 
London Taxi Rushour
Je hebt taxi-chauffeurs en je hebt taxi-chauffeurs. In London Taxi: Rush Hour kruip je in de huid van een bestuurder uit de laatste categorie.
€ 7,95
Per stuk
 
Madden NFL 09 All-Play
Madden NFL 09 is een Amerikaanse football-game en alweer de negentiende versie van Madden NFL. Deze game beschikt over alle nieuwe spelersnamen en statistieken.
€ 6,95
Per stuk
 
Mario & Sonic op de Olympische Sp..
Bereid je voor op de magie van het grootste sportevenement ter wereld, dat terugkeert naar Wii in Mario & Sonic op de Olympische Spelen - Londen 2012.
€ 17,95
Per stuk
 
Metroid Prime 3 corruption
Metroid Prime 3: Corruption Wii. Metroid Prime 3: Corruption is een first-person adventure waarin met Samus gespeeld kan worden.
€ 9,95 € 7,95
Per stuk
 
Monster Trux offRoad
Monster Trux Offroad. Racespel geschikt voor 3 jaar en ouder.
€ 9,95 € 7,95
Per stuk
 
Movie Studios Party
Movie Studio Party Wii. In Movie Studio Party speel je allerlei minigames die iets met films en filmopnames te maken hebben.
€ 7,95
Per stuk
 
My Sims Sky Heroes
Trek je landingsgestel in en kies het luchtruim! Met MySims SkyHeroes brengt Electronic Arts een avonturenspel vol luchtgevechten naar Wii!
€ 7,95
Per stuk
 
Ninja Reflex
Ninja Reflex gebruikt een serie martial arts uitdagingen om de reflexen van de spelers te testen en meten, met precisie tot op de milliseconde.
€ 7,95
Per stuk
 
 
  1  2  3 4