Donkey Kong Country (compleet)
0 Reviews | Review toevoegen

GameBoy Color spel: Donkey Kong Country

Verzendkosten

€ 3,15 

€ 19,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

GameBoy Color spel: Donkey Kong Country

Voor de staat bekijk de foto's, deze zijn van het actuele object!Hou je van apekool in de jungle, dan mag je dit spel niet missen. Toen Rare in 1994 het spel Donkey Kong Country ontwierp voor de Super Nintendo, vormden de prachtig getekende graphics en uitgebreide werelden een geheel nieuwe spelervaring. Gamers waren verbaasd over de gigantische uitgebreidheid van Donkey Kong's nieuwe avontuur en maakten voor het eerst kennis met het gloednieuwe character Diddy Kong. 

Dankzij de Game Boy Color en de expertise van Rare hebben de oorspronkelijke ontwerpers van Donkey Kong Country nu de volledige Super NES-versie in een Game Boy Color-cassette weten te stoppen zonder dat dit ten koste is gegaan van de klassieke levels of het spelplezier. 

Elke vijand, elke vriend en elk geheim uit het oorspronkelijke spel vind je hier terug. Je zult zelfs op een Lost Level stuiten en je krijgt extra bonussen die exclusief voor de Game Boy Color-versie zijn gemaakt.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.