Bob de Bouwer we Bouwen een Feestje
0 Reviews | Review toevoegen

Kunnen wij een feestje bouwen? Nou en of!

Verzendkosten

€ 3,45 

€ 17,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Bob de Bouwer we Bouwen een Feestje (Wii)
2e  hands, nu op voorraad bij ReplayGames.nl
Deze en vele andere games vind je in onze webwinkel.
Alleen originele Nintendo spellen, dus geen import, namaak of kopieën!
____________________________________________________________________

Sluit je aan bij Bob de Bouwer en zijn team voor een spannend nieuw avontuur! Bob De Bouwer, We Bouwen Een Feestje brengt spelplezier voor de allerkleinsten naar de Nintendo Wii.

Het jaarlijkse zomerfestival wordt gehouden in de Zonnebloemvallei met tal van activiteiten en lekker eten voor iedereen. Voordat de festiviteiten van start gaan, moet er eerst gewerkt worden! Help jij Bob en zijn vrienden met de voorbereidingen van het feest? Speciaal ontworpen voor de jongste spelers is Bob De Bouwer, We Bouwen Een Feestje een absolute must voor elke Bob de Bouwer fan!

Bob De Bouwer, We Bouwen Een Feestje bevat tien spannende mini games met Bob en al je favoriete personages zoals Dizzie, Spud, Hector en Meneer Sabatini de Pizzabakker! Speel samen met je vrienden de spannende multi-playermodus, met grappige bouwopdrachten en een makkelijk te leren besturing! De leuke opdrachten en de eenvoudige besturing maken dit festival tot een succes voor iedereen in de Zonnebloemvallei!

Leeftijdsclassificatie: 3+
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten